Frakk ruhák

Frakk kölcsönzés minden alkalomra!

Frakk kölcsönzés minden alkalomra - vonZHArt jelmezkölcsönző

A férfi ruhatár egyik legelegánsabb darabja, a frakk már kölcsönözhető kínálatunkban! Csoportos bérlés esetén még kedvezőbb árakkal és további előnyökkel várjuk régi és új ügyfeleinket!

Keringőhöz, versenytánchoz, de osztálytáncokhoz, szalagavatós előadásokhoz, gólyabálra is széles kínálattal és méret palettával várjuk a megkereséseket!

A frakk kölcsönzés nálunk kényelmes is lehet! Spóroljon időt és energiát! Legalább 15 db ruha/jelmez bérlése esetén egyedi feltételeket biztosítunk:

  • Nagyobb tételű megrendelés esetén (15 fő feletti és 100.000Ft feletti rendelés esetén Budapest területén) a ruhákat kiszállítjuk és bemutatjuk pl. az iskolában.
  • A méretvétel, a ki- illetve a visszaszállítás Budapest területén ingyenes!
  • Egy adott helyszínen (pl. az iskolában) egyszerűen és gyorsan zajlik a méretvétel.
  • Gyors szerződéskötés, ekkor a kölcsönzés értékének a 40%-a fizetendő. A fennmaradó összeget a jelmezek átvételekor kell kiegyenlíteni.
  • A kölcsönzési idő rugalmasan 3-5 nap.
  • A frakk öltöny tartalma: frakk kabát, nadrág, szatén mellény, csokornyakkendő.

Tekintse meg kínálatunkat és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot frakk kölcsönzésre! Vegye fel velünk a kapcsolatot online vagy telefonon!

 

Frakk kölcsönzés szalagavatóra

A fiatal férfiak leggyakrabban szalagavató ünnepségre, keringőhöz kölcsönöznek frakkot. Ennek a ruhadarabnak a jellemzője a hátul lévő farok, amely eredetileg a lovaglás megkönnyítését szolgálta a 18. században. A fazon azóta sem változott, viselőjének igazán különleges megjelenést kölcsönöz: széles vállat és feszes-szűk derekat. Kifejezetten előnyös viselet a fiatalembereknek, az érett, férfias megjelenés miatt. Igazi úriembernek érezheti magát minden férfi egy jól szabott frakkban!

Frakk kölcsönzés dress code szerint - Black tie, white tie

Különleges, elegáns eseményre készül? Kötelező dress code van, és szeretne minőségi, igényes ruhát viselni? A “white tie” viselet a lehető legelegánsabb öltözet: Urak számára kötelező a frakk viselése, és a megfelelő kiegészítők pl. a fekete cilinder, a fehér piqué-mellény frakk inggel és mandzsettagombbal, fehér csokornyakkendővel és fekete lakkcipővel. A hölgyek nagyestélyi ruhát viselnek.

A “black tie” kifejezés kötelezővé teszi az urak számára a szmoking viselését, kizárólag fekete csokornyakkendővel. A dupla mandezsettás ing, a fehér díszzsebkendő, fekete spanyolöv és lakkcipő szintén elvárható. A hölgyek ujjatlan kisestélyit viselnek, vagy esetleg koktélruhát.

Bízunk benne, hogy nálunk Ön is megtalálja a stílusához illő alkalmi ruhát! Kérjen tőlünk segítséget, árajánlatot online vagy telefonon!