Szalagavató ruhák

Szalagavató ruha kölcsönzés

Szalagavató ruha kölcsönzés - VonZHart jelmezkölcsönző

Célunk, hogy széles ruha- és jelmez kínálatunkkal, kedvező csoportos árajánlatokkal és rugalmas bérlési feltételekkel segítsük a végzősöket a szalagavató esemény sikeréhez!

Szalagavató ruháinkon túl egyedi táncos ruhákkal is várjuk ügyfeleinket, hogy erre az alkalomra minden könnyen beszerezhető legyen.

Tudta? Érdemes összefogni a ruha/jelmez kölcsönzéshez, mert legalább 15 darab bérlése esetén még kedvezőbb árakat és feltételeket biztosítunk!

  • Nagyobb tételű érdeklődés esetén a ruhákat kiszállítjuk és bemutatjuk pl. az iskolában.
  • A méretvétel, a ki- illetve a visszaszállítás Budapest területén ingyenes!
  • Egy adott helyszínen (pl. az iskolában) egyszerűen és gyorsan zajlik a méretvétel.
  • Gyors szerződéskötés, ekkor a kölcsönzés értékének a 40%-a fizetendő. A fennmaradó összeget a jelmezek átvételekor kell kiegyenlíteni.
  • A kölcsönzési idő rugalmasan 3-5 nap.

Tekintse meg kínálatunkat és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot szalagavató ruha kölcsönzésre! Vegye fel velünk a kapcsolatot online vagy telefonon!

 

A tinédzserkort lezáró hagyományos ünnepség, a szalagtűző bál. A lányok már szeptembertől ezt a napot várják, számukra ez egy különleges alkalom, mert szeretnének egy nem mindennapi, különleges ruhában tündökölni. A fiúknak már nem biztos, hogy ekkora öröm a szmoking, vagy frakk viselése, sőt, ők már előre félnek a közös táncok betanulásától. A zenés, szórakoztató előadások ugyanis a nagy nap részei, rengeteget készülnek rá a végzős osztályok. A kétféle keringő elmaradhatatlan, de a további produkciókhoz is sok kreativitás és felkészülés szükséges.

Szalagavató ruha kölcsönzés keringőre

A szalagavató bál hagyományos, ünnepi pillanata a nyitótánc, melyre évről-évre több ezer végzős fiatal készül lelkesen. Az angol vagy bécsi keringőhöz speciális ruhát viselnek a lányok, a fiúk pedig szmokingot kölcsönöznek, vagy frakkot bérelnek. A keringő ruha nem menyasszonyi ruha, nincs uszálya és nincs túldíszítve sem. Minden esetben hófehér színű, fazonja fiatalos, kényelmesebb, abroncsos alsószoknyával szokták viselni. A szoknya mindig hosszú, földig érő. Pántos vagy pánt nélkül verziók is vannak. A szalagavató ruha kölcsönzés nálunk rugalmas feltételekkel és csoportos bérlés esetén esetén extra kedvezményekkel vehető igénybe!

Organzás és tüllös szalagavató ruhák

A kölcsönözhető szalagavató ruhák és keringő ruhák tervezésénél, varrásánál figyelembe vettük az egyedi igényeket is. Nem mindenkinek áll jól ugyanaz a fazon, ezért kisebb-nagyobb részletekkel tettük változatossá kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja az alakjához, stílusához legjobban passzoló ruhát. Az oldalon található képekkel igyekszünk átadni az egyes modellek hangulatát, sajátosságait, de természetesen minden esetben javasoljuk a személyes ruhapróbát.

Szalagavató ruha kölcsönzés a zenés műsorokhoz

Évről évre egyre kreatívabb előadásokkal búcsúznak el a végzős osztályok. Egyre többen keresnek meg minket a szalagavató alkalmából további jelmezek bérlésével, melyek feldobják a színházi-, vagy táncos produkciókat. Érdemes kínálatunkat alaposan megnézni, mert olyan népszerű showtánc, nemzetiségi-, vagy korabeli kölcsönözhető ruhák is megtalálhatóak benne, melyek garantáltan színesítik és felejthetetlenné teszik a szalagavató bált.