Szalagavató ruha, nagy tüllös (kód: NT06)

A tőlünk kölcsönözhető szalagavató ruhák tervezésénél és varrásánál figyelembe vettük az egyedi igényeket is. Nem mindenkinek áll jól ugyanaz a fazon, ezért kisebb-nagyobb részletekkel tettük változatossá kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja az alakjához, stílusához legjobban passzoló ruhát.

A földig érő organzás-, vagy tüllös szalagavató ruháink több méretben és több darabban is elérhetők! Fazonjaik modernek és fiatalosak, kényelmes viseletet biztosítanak a szalagavató bál alatt. Ruháinkat a kézi hímzés, valamint a gyöngyök teszik igazán ünnepivé.

Érdemes kínálatunkat alaposan megnézni, mert olyan népszerű showtánc, nemzetiségi-, vagy korabeli ruhák is megtalálhatóak benne, melyek garantáltan színesítik és felejthetetlenné teszik a szalagavatók kreatív műsorait is.

Nálunk akár egy darab szalagavató ruha bérlésére is van lehetőség, de csoportos kölcsönzés esetén még kedvezőbbek a díjaink.

Szalagavató ruhát keres? Segítünk megtalálni az Önhöz legjobban illő modellt és igény szerint méretre is igazítjuk

Kérjen személyreszabott árajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki és küldje el nekünk az alábbi űrlapot.

 

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg a kiválasztott ruha kódját.

Méretek megadása

Egyéni igény alkalmával minden ruha esetében mell, derékbőség, és testmagasságot is kérünk.
(Csoportos kölcsönzés esetén 15 fő, és 100.000 Ft felett Budapest területén a méretvételt cégünk a helyszínen végzi el.)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.